Hé, dat is mijn toast!
Sodeju! Wat was dat een lange rit zeg. Als ik Frank moet geloven zijn we 24 uur onderweg geweest. Hier en daar wat vertraging en een overstap op Kuala Lumpur helpen ook niet echt mee. Floris lijkt er niet zoveel last van te hebben. Hij slaapt wat meer dan normaal, maar is niet op rare tijden wakker. Maar het is allemaal ok, want we zijn nu op Baliiiiiiiii!!!! We logeren bij een of ander resort, dat hebben we al een lange tijd niet meer gedaan en nu weten we weer waarom. Het begint natuurlijk 's ochtends al met de handdoeken op de bedjes bij het zwembad, terwijl er nog niemand op ligt. Jawel, de Duitsers hebben ook Bali ontdekt, damn they are good! Tijdens ons eerste gezamenlijke ontbijt met alle medebewoners, maakte Frank nog iets mooiers mee. Hij wilde namelijk zijn broodjes even door de toaster halen. Er stond al een mevrouw te wachten op haar broodjes, maar gelukkig was er nog een apparaatje vrij. Toen zijn broodjes weer tevoorschijn kwamen, werden ze echter direct weggekaapt door die mevrouw en snel liep ze weg. Haar eigen broodjes duurde kennelijk te lang. Ik zeg tegen Frank, huh! Was je even weggelopen ofzo? Of was je net met iets anders bezig? Nee zegt hij, ik stond erbij en ik keek er naar. Ik zeg, nou ja, laat jij je dat gebeuren?! Hij zegt ja, wat moet ik zeggen dan; Hé, dat is mijn toast! Dat zou zijn mannelijkheid nog meer aantasten, dus ze is er mee weggekomen, met als gevolg dat wij nu maar ontbijt op de kamer eten ;-) Het kost hier allemaal geen drol, voor nog geen 10 euro hebben we net met zijn drieën ontbeten, als we de deur uit waren gegaan zou het nog maar 5 euro zijn, het is echt bizar cheap hier.
We zijn gisteren even naar Kuta geweest, speciaal voor de meiden thuis. Drukke plaats met mega grote mall, daar moest ik natuurlijk even kijken, maar alles kost hetzelfde als in Nederland, dus dan ben je gauw klaar. Die mall staat op de meest ideale locatie die je je kunt bedenken, namelijk direct aan het strand van Kuta, dat geeft de boulevard wel een extra, tja hoe zal ik het noemen, charme... ;-) We hebben daar 's avonds ook gegeten op het strand, super chill, bij hippe tent met DJ was echt leuk, ook voor Floris, kon hij tenminste nog een beetje rondrennen in het zand.
Stukje bij beetje kunnen we ons ontspannen en het werkende leventje thuis los laten. Voor mij is dat lastiger dan voor Frank, want ik loop hier de hele dag tegen van die gekke Indo's aan te kijken...
Ja hier een berichtje van een Indo uit Nederland! Ziet er superchill uit allemaal en klinkt eigenlijk allemaal best geweldig. Ik mis jullie natuurlijk wel, maar mijn nieuwe buuffie Naat is al langs geweest toen zij de historische wandeling door Noordwijk deed met tourgids Anne. Hier schijnt nu ook een zonnetje, dus waarom jullie nou helemaal naar Bali zijn gegaan,snap ik niet. Dikke kus voor jullie allemaal (lekker) en zie jullie snel (oh nee toch niet), laterrrrrrrrrrrrr! x deb
Hi wereldreizigers,
Wat onwijs leuk zo een resort, met van die lui die denken dat ze de wereld zijn! Wel lekker dat jullie daar aan het chillen zijn, laat alles maar los, hier gaat het heerlijk. Maandag lekker in de tuin gegeten en daarna een tour door noordwijk binnen gemaakt! En zoals deb al zei een theetje bij deb en mark, helemaal leuk het wonen in noordwijk, wel is het raar dat als ik binnen loop dat ik geen floris hoor gillen Naat Naat, en een joyce he h..r, maar komt helemaal goed. Met Suki en Balou gaat het ook goed, maar wat kan Balou poepen zeg en wat een geur..Dat hoef je in ieder geval niet te missen.
Have fun en een dikke X
B..Naat
Ik ben al aan het aftellen, nog maar 120 nachtjes slapen en dan zie ik jullie weer haha. Waarvan ik een paar nachies toch wel wakker lig dus dat schiet lekker op. Nee hoor, geintje, het gaat nog prima. Ik neem ook maar een beetje vakantie. Frank ik weet niet of je de betekenis ken van het spreekwoord, maar "laat niet het kaas van je brood eten "!! Knuffel van Trees
..... en zeker niet door één van onze oosterburen!
xxF
Zoooo..... En laat je tijdens de lunch wel je lege colafles weer vollopen in het restaurant?? Scheelt weer knaken!:)
xxxxxx
Hai,
Hier de administratiemiep! Zit lekker in te voeren hoor... en dat terwijl het SUPER lekker weer is! Ha ha ha... Lekker van jullie te horen. De emoties helemaal te boven? Je kunt je daar wel lekker laten gaan, je kent er toch (nog) niemand. Frank, je mag best wat assertiever zijn. Je bent te lief! Gelukkig heb 4 maanden de tijd om op je volgende geroosterde boterham te wachten... ik wil wel een foto van die toast-jatter zien! Misschien is het namelijk wel mijn Tante An, die gaat ook altijd naar Bali. Laat dus maar niet merken dat je Nederlands spreekt, je komt nooit meer van haar af als ze het in de gaten heeft...
Nou, lieverds, geniet nog even. Voor je het weet gaat het vliegtuig al weer... naar de volgende bestemming. Mmmmmmmmmmm... Chilse!
X Admin Annie (naat heb jij die foto nog? Die moet hier even bij natuurlijk!)
P.s. oja, over emoties gesproken. Ook nog even babynieuws. Vanmorgen naar ziekenhuis geweest. Hartje klopt als een dolle. Ik in tranen (had mezelf heel even echt niet onder controle!), omdat ik zoooo opgelucht was!
Tjuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Eej Jo!
Misschien moeten we iets commercieels doen met je toast kwaliteiten ;) Kennlijk ben je zo goed in bakken dat ze het spul onder je neus vandaan halen. In dat geval is die snackbar zo gek nog niet! ;-)
Wat een enorm vervelende foto trouwens, zou ik echt NIET willen zitten... doe mij maar gewoon 2 grote schermen voor mijn hoofd terwijl de zon schijnt buiten, veeeeeeeel beter! :)
X
Hert
Hoi hoi,
Oh ja jullie zijn al op Bali !!
Dat is genieten, en ja handdoekjes en dat wegkapen van je brood klinkt erg bekend.
Dat hebben wij ook zo vaak meegemaakt bij al die campings, gewoon onbeschoft!!
En lekker eten aan het strand en shoppen klinkt erg goed en gezellie !!
Heel veel plezier nog daar, en als je wat foto's hebt de volgende keer ik ben benieuwd !!
Geniet ervan met z'n drietjes, peet
Wij zijn net terug uit Portugal en hebben het ook heel lekker gehad. Ik heb me ook laten overrompelen in portugal. Wij waren lekker uiteten bij de Zanzibar en waren nog aan het chillen op de lounchebanken (voordat we gingen eten) toen opeens een vrouw/meisje kwam aanlopen en die jatte gewoon al onze mayonaise en ketchup van onze tafel en liep weer naar huis. Het enige wat ik kon doen was lachen. zo erg dat ik bijna in mijn broek plaste. Lieverds, wij wensen jullie heel veel plezier!
kus, van de Koopjes
wah, klinkt vet chill! Ik heb me voorgenomen om niets over werk te schrijven want anders denk je alleen maar meer aan indo's ;-)
Dus dan heb ik eigenlijk niets te melden haha!
have fun, kiss!